Източник: 24 часаИскам да благодаря за продуктивния разговор на двете групи

...
Източник: 24 часаИскам да благодаря за продуктивния разговор на двете групи
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Има вариант минималната пенсия да е 240 лв. до края на управленския мандат

Източник: 24 часа

Искам да благодаря за продуктивния разговор на двете групи - тази на ГЕРБ и " Воля ". Направихме всичко допустимо, с цел да могат двете групи да показват в малко обобщение какво имат намерение да вършат.

Това сподели ръководителят на  ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов на конференция след срещата на парламентарните групи на ГЕРБ и “Воля ”.

Започнахме първо с финансовата част. Това, което е извънредно значимо, по тематика националната пенсия - до края на управническия мандат имаме вид минималната пенсия да е 240 лева. Това, което имаме като междинна работна заплата все още, е 1135 лв., до 2021 се чака тя да бъде 1400 лева, разяснява още Цветанов. 

Това, което прави усещане е, че ние вършим всички допустимо да има повече пари за обществена политика. Това е ангажимент, който ще продължим да поддържаме, сподели Цветанов. 

За първи път от 6 година насам делът на напусналите учебната среда понижава. Всички знаем какви са анагажиментите на държавното управление по отношение на просветителната инфраструктура. По тематика опазване на здравето един от главните акценти е опцията страната да възнамерява по-голям бюджет, сподели още Цветанов.  

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
<
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР